Rent a car Beograd, rentiranje, jeftina cena, novi automobili, aerodrom Nikola Tesla

Škola fudbala Beograd | Rent a car Beograd Atos

Škola fudbala Beograd

Rent a car Beograd Atos

Ko smo mi?

Rent a car Beograd Atos u ponudi ima veliki izbor novih vozila sa manuelnim i automatskim menjačem. Rent a Car Beograd Atos vam pruža uslugu iznajmljivanja auta, bilo da vam je potreban automobil na dan, sedam dana ili na period duži od mesec dana. Rezervišite automobil kod nas, ne morate da brinete o skrivenim troškovima. 

Gde preuzimate vaše rent a car automobile ili vozila? 

Rent a car vozila se preuzimaju na bilo kojoj lokaciji u Beogradu. Molimo vas da unapred pošaljete ili javite datum i vreme preuzimanja vozila, kako bismo mogli na vreme da pripremimo rent a car vozilo. Kod nas nema  skrivenih troškova rezervacije automobila i vozila. 

Rent a car Beograd Atos vam nudi tzv. FULL uslugu, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje i neograničena kilometraža.

Naši automobili i vozila 

Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju. Sva vozila koja posedujemo su nova, redovno su održavana i kasko osigurana. Rentiranjem našeg automobila ili vozila plaćeno je i puno osiguranje od eventualne štete tokom vožnje. 

Koje tipove automobila i vozila rentiramo? 

Budući da nam je cilj zadovoljstvo klijenata svih ukusa po pitanju marke automobila, naš rent a car poseduje širok asortiman automobila različitih proizvođača: Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel, Toyota, Renault, Peugeot, Fiat, Mercedes itd. 

Cene rent a car usluga

Cene rentiranja rent a car automobila i vozila su vrlo povoljne i kreću se od 12 €/dan izvan sezone. 

Podrška na putu 

Ukoliko odlučite da rentirate naša rent a car vozila, imaćete podršku 24/7 na teritoriji cele Srbije i EU. 

Plaćanje

Plaćanje za rent a car usluge vrši se isključivo unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila je brza i ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). Plaćanje depozita nije obavezno. 

Rezervacije 

Rentiranje i rezervaciju rent a car automobila i vozila možete obaviti putem sajta https://www.rentacaratos.com ili pozivanjem broja: +381 60 07 385 70.

Rezervaciju rent a car automobila i vozila možete obaviti na stranici RENT A CAR VOZILA gde možete saznati više informacija o cenama iznajmljivanja auta tokom letnje i zimske sezone, kao i druge bitne informacije.

Pozovite nas i saznajte nešto više o treninzima

Trening traje efektivno sat vremena.

Pozovite nas
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd | Telefon