Škola fudbala Beograd | Upis novih članova

Škola fudbala Beograd

Upis novih članova

Draga deco, poštovani roditelji,

Škola fudbala Atletik Beograd vrši upis novih članova za dečake od 5 do 12 godina tokom cele godine!

U današnje vreme, kada su Vaša deca preopterećena školskim brigama, zajedno sa sveopštom situacijom koja se na njih reflektuje kroz Vaše svakodnevne probleme, uz minimalne fizičke aktivnosti kao posledicu savremenog života, čini jedno stresno i, pre svega, nezdravo detinjstvo i odrastanje. Prema tome, moramo im vratiti osmeh, zdravo i bezbrižno detinjstvo, kroz igru i sport.

Bavljenje sportom a naročito fudbalom, višestruko doprinosi razvitku Vašeg deteta. Kako telesnom, tako i duhovnom, jer fizička aktivnost oslobađa organizam od stresa i napetosti. Takođe, potpomaže socijalnom razvoju ličnosti i društvenoj implementaciji, kroz igru, treninge i putovanja.
U interesu zdravlja i formiranja ličnosti Vašeg deteta sport je pravo rešenje, a samim tim i fudbal kao jedan od najpopupalrnijih sportova u svetu.

Fudbal kao sport, a pre svega kao fizička aktivnost blagotvorno deluje na psihu, kardio-vaskularni sistem, pluća, mišićni i zglobni aparat. Uz pravilan odabir odgovarajućih sredstava fudbal je koristan kao prevencija, a može u nekim situacijama i da pomogne pri ublažavanju telesnih deformiteta i gojaznosti kod dece.

Što se tiče telesnih deformiteta i gojaznosti kod dece školskog i mlađeg školskog uzrasta, javne zdravstvene ustanove upozoravaju da su rezultati istraživanja u poslednjih par godina poražavajući, i da je više od 20 odsto dece prekomerno uhranjeno ili gojazno, a da svako treće dete ima neki telesni deformitet. Ovome krajnje ozbiljno treba pristupati, jer može prerasti u ozbiljan zdravstveni problem sa brojnim komplikacijama i posledicama po zdravlje i u kasnijem životnom dobu. S toga fudbal kao fizičku aktivnost treba shvatiti kao veoma dobru preventivu u očuvanju zdravstvenog statusa.
Naravno kao i odlično sredstvo za pravilan rast i razvoj svakog deteta (naročito u senzitivnim periodima).
OČEKUJEMO VAS! DOĐITE DA ZAJEDNO TRENIRAMO I DA SE IGRAMO! VAŠA ŠKOLA FUDBALA ATLETIK BEOGRAD

Pozovite nas i saznajte nešto više o treninzima

Trening traje efektivno sat vremena.

Pozovite nas
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd
Škola fudbala Beograd | Telefon